Over Tennis Arena

Tennisarena is een (online)tenniswinkel waar persoonlijk advies hoog in het vaandel staat.

Dankzij meer dan 30 jaar ervaring in verkoop van tennis- badminton en squash kunnen wij je gewoonlijk van goed advies voorzien.
Producten zoals rackets, snaren, bespanmachines, grips, schoenen, tassen, accessoires en het advies op deze categorieën staan centraal.

Op het gebied van tennisrackets en tassen hebben we de topmerken in huis. Babolat, Head, Wilson, Yonex, Prince en met name voor de blessuregevoelige spelers Pro Kennex. Extra aandacht hebben wij voor bespanmachines en toebehoren, tennissnaren en grips. Naast eigen import van het huismerk Rexprofessional, vertegenwoordigen wij Kirschbaum en MSV voor Nederland. Maar ook snarenmerken als o.a Babolat, Prince, Luxilon, Wilson, Head, Ashaway, Yonex, Signum Pro staan volop op de site. Met onze leveranciers hebben wij een goede samenwerking. Dit garandeert dat Tennisarena altijd de nieuwste artikelen in de collectie heeft, maar ook dat je kunt rekenen op echtheid en kwaliteit van de geleverde producten.

We zijn er voor iedereen! Dus wil je graag leren bespannen, dan zijn we er voor je met een speciale bespancursus. Speel je professioneel tennis of juist als hobby, kijk gerust eens in ons assortiment. Weet je niet goed wat bij jou past en wil je graag advies, neem dan contact op via info@tennisarena.nl of bel naar 0412 - 69 04 20.

Nieuw is ons Premium lidmaatschap:

Bespan je meer dan 100 rackets per jaar, maak een account aan op de site, bestel minimaal 75 euro aan snaren en meld je dan aan bij frans@tennisarena.nl voor ons Premium lidmaatschap (gratis bij aanschaf bespanmachine). Na je aanmelding upgraden wij je account en je koopt voortaan de meeste rackets, snaren en grips met een flinke extra korting. (5-15%)

Op de site bestellen is voor ons wel heel handig, ben je echter in de buurt en wil je afhalen of advies, bel even voordat je komt.

Adres: Scheldestraat 4c 5347 JD OSS

We staan graag voor je klaar!

Frans en José Duijts